Into the Madness

Malta
Part II

Sessiota jatkettiin hämärän ääninauhoitteen perusteella tilanteessa jossa tohtori Solazzio oli kuulustelun päätteeksi teloitettu päälaukauksella Miken toimesta Vallettaa ympäröivillä kukkuloilla.

Jokin paha voima oli ottanut tohtorin haltuunsa, tai mikä muu olisi selittänyt hänen käsiinsä manifestoituneet visvaa ja mätäneviä hampaita pursuavat suuaukot.

Tutkijoiden keskustellessa jatkosta, heitä seurannut Sir Godfrey Welles paljasti läsnäolonsa heille. Godfrey tarjoaa seurueelle turvapaikkaa hänen pyhäkössään, salaisessa Vallettan alapuolisiin katakombeihin rakennetussa piilopaikassaan.

Ensi alkuun epäilevästi suhtautunut seurue päättää kuitenkin lähteä ottamaan selvää mistä on kyse…

Pyhäkkö paljastuu Maltan ristin ritarien tukikohdaksi, ritareista on tosin jäljellä vain Godfrey yksin…

On velvollisuuteni puolustaa tätä kaupunkia – kaupunkia joka on perustettu meidän nimeemme ja kunniaamme.
Kautta vuosisatojen Olemme aina vartioineed Vallettaa. Useimmiten huomaamatta, vailla korvausta. Olen salaisen veljeskuntamme viimeinen. Useimmat meistä työskentelevät avoimesti, mutta nyt ymmärsin että salavihkaisuudessa on… etuja.

Katsokaas, Montgomery Donovan ja hänen huumekauppias pakanansa eivät tiedä minun olevan heidän kintereillään, heidän ja heidän saastaisen jumalansa!

View
Session 1
Savannah

Introsession jälkeen päätimme aloittaa hahmojen tekemisen Pelgrane Pressin Eternal Lies kampanjaan, ja saimme ensimmäisen pelisession sovittua 4.1.2014. Paikkana Ojakkala, synkkä ja myrskyinen ilma povasi mainiota pelisessiota…

Varoitus! Jos aiot osallistua pelaajana Eternal Lies kampanjaan, ei sinun kannata lukea tämän pidemmälle!

Warning! If you are going to attend to Eternal Lies campaign as a player, do not read further! (Just in case you would be able to read this :)

1. Sessio
Tutkijat:

Franken H. Stein (43, Mika)

Professuuriinsa turhautunut akateemikko ja antiikkikauppias New Yorkista.

Horatio Stillwater (40, Mikko)

Konsultoiva psykiatri New Yorkista, saanut viitteitä mythoksesta tutustuessaan edesmenneen isänsä jäämistöihin.

James Randolph Burnham (32, Sami K)

Elektroniikkabisneksessä toimiva seurapiiridiletantti New Yorkista.

Michael Blackburn (27, Teijo)

Yläluokkainen Ex-pilotti New Yorkista.

Frank, Horatio Ja Michael tunsivat toisensa jo entuudestaan. Frank ja Horatio olivat opiskelleet Berliinissä ja tutustuneet siellä toisiinsa, Michael taas on hoitanut Frankin hankkimien antiikkiesineiden kuljetuksia vanhasta maailmasta.

And so it began…

Eternal Lies alkaa vuonna 1937, kun Janet Winston-Rogers, itärannikon seurapiireissäkin tunnettu varakas perijätär ottaa yhteyttä Horatioon ja Jamesiin ja pyytää heitä selvittämään mitä hänen hiljattain kuolleelle isälleen tapahtui vuonna 1924.

Seurapiireissä liikkuva James on okkulttisalaseurataustansa puolesta tutun tutun kautta Janet Winston-Rogersin tiedossa. Etsiessään sopivia yhteistyökumppaneita Janet W-R päätyy ottamaan yhteyttä Jamesiin, jonka neuvokkuus ja kontaktit epäilemättä olisivat avuksi.

Janetin tuttavapiiristä joku on aiemmin käyttänyt Horatio Stillwaterin palveluksia, ja ollut varsin tyytyväinen Horation tapaan käsitellä asioita asianmukaisella huomamaattomuudella. Horation perehtyneisyys mystiikkaan on varmastikin tarpeen. Janet WR rohkaisee Horatiota ja Jamesia myös tuomaan lisävahvistuksia tutkijajoukkioon. “It would not hurt to have an extra pair of eyes on this case…”. James tyytyy kuitenkin uskollisen englantilaisen palvelijansa seuraan (NPC), ehkäpä haluten nostaa mainettaan myös pätevöityneenä tutkijana herrasmieskerhonsa salaseurassa…

Horatio, tietäen entisen opiskelijatoverinsa kiinnostuksen aihepiiriin sekä innokkuuden päästä yliopiston kampukselta pölyttymästä, pyytää Frankia liittymään seuraansa. Janetin pyyntö on sen verran epämääräinen, että Horation ja Frankin yhteinen tuttava hämäräpiireistä pyydetään paikalle (Ehkei penaalin terävin kynä, mutta vaikka toisin väitetään, kynä ei ole aina miekkaaterävämpi…).

Lentokonehalli

Janet tapaa ryhmän lentokonehallissa Bostonin maaseudulla. Hallin perälle on rakennettu pieni huone, joka on sisustettu karusti kokooontaitettavilla pöydillä ja tuoleilla sekä muutamilla kirjahyllyillä. Hallissa on myös yksimoottorinen lentokone, jota Janetin luottoavustaja, Frank Kearns pilotoi.

Janet aloittaa tarinansa kertoen edesmenneestä isästään tutkijoiden surunvalitteluiden saattelemena.

Mr. Winston oli varakasta sukua, hän oli tienannut omaisuutensa lääkebisneksessä sodan jälkeen ja sen jälkeen viettänyt joitain vuosia matkustellen maailmalla ja opiskellen kansantietoutta, joka johti hänet okkultismin pariin. Perheelleen hän ei kertonut yksityiskohtia, mutta hän kamppaili jonkin asian parissa. Hänestä tuli yhtä etäisempi ja hän matkusteli paljon, aina vuoteen 1924, jonka hän vietti melkein kokonaan poissa kotoa. Mr. Winston itse tapasi sanoa olevansa “pahojen ihmisten” jäljillä.

Janet Winston-Rogers haluaa tietää tietää mitä tapahtui 1924. Mitä hänen pitäisi ajatella isästään, mitä hän oli tehnyt, tai oliko kenties Janet itse vaarassa?

Isänsä kuoleman jälkeen JWR oli tutkinut isänsä jäämistöä, tai sitä mitä siitä oli jäljellä Winstonin poltettua suurimman osan niistä. Winston oli kuitenkin säilyttänyt joukon kirjeitä, jotka Janet luovuttaa tutkijoille.

Kyseessä on tusinan verran kirjeitä, jotka on kirjoittanut Mr. Douglas Henslowe, kahdesta eri osoitteesta Savannahista, Georgian osavaltiosta. Kirjeet on lähetetty vuosina 1925-1937. Lähetysosoitteet kertovat kirjeiden lähetetyn kahdesta eri paikasta. Alkaen ensimmäisestä, siirtyen seuraavaan ja takaisin ensimmäiseen.

Kirjeissä Henslow pyytää Winstonia vakuuttamaan häntä hoitavan lääkärin tarinastansa. Henslow pyytää myös Winstonia vakuuttamaan etteivät heidän ystävänsä kuolleet turhaan. Hän kertoo myös kätkeneensä kirjan jossa hän paljastaa kaiken, mutta kertoisi kirjan sijainnin vain jos Mr. Winston ottaa häneen yhteyttä.

Ryhmä päättää suunnata matkansa kohti Savannahia.

Pikaisen neuvottelun jälkeen James astuu Duesenbergiinsa, ja kuskinsa kuljettamana ampaisee pakkaamaan matkavarustuksiaan. Tutkijat päättänyt jatkaa Winstonin lentokoneella Savannahiin heti seuraavana aamuna. Muu ryhmä viettää epämukavan yön nukkuen hallin perällä.

Savannah, Georgia

Saavuttuaan kuuman kosteaan Savanahiin ryhmä majoittautuu kaupungin keskustaan ja kerääntyvät pian grogilaisen ääreen suunnittelemaan tutkimuksiaan. Kirjeiden lähetyspaikat selviävät helposti pienellä kyselyllä hotellin baarimikolta ja visiitillä kaupungintalolla – Joy Groven mielisairaala ja Henslowin kotikartano kaupungin liepeiltä.

Hieman yllättäen ryhmä päättää hajaantua Jamesin ja Miken suunnatessa Henslowin kotikartanolle ja Horation ja Frankin siirtyessä Joe Groven hoitolaitokselle.

James ja Mike vetävät vesiperän kartanon juron talonmiehen estäessä heidän pääsynsä porttia pidemmälle. Parivaljakko jää väijymään tilalle johtavan tien varrelle, toiveissa saada selville onko tilalle liikennettä. Muutaman tunnin sisällä heille tulee ilmeiseksi ettei odottaminen välttämättä johda mihinkään ja siirtyvät tulomatkallaan ohittamansa rautakauppaan kyselemään Hensloweista. Siellä tulee selväksi että tilalla asuva vanha rouva Henslow ja talonmies molemmat viettävät kaiken aikansa tilalla, eivätkä juuri poistu sieltä, tai ota vastaan vieraita. James ja Mike päättävät liittyä Horation ja Frankin seuraan Joe Groven hoitolaitokseen.

Horatio ja Frank ovat tällä välin saapuneet Joe Groveen ja tavanneet Mr. Henslowin hoitavan lääkärin Dr. Keatonin. Dr. Keaton kertoo lyhyesti Henslowin taustoista vuodelta 24. Hän oli ollut jossain välikohtauksessa, jossa oli kuollut useita. Henslow ei ollut kyennyt käsittelemään tapahtumia ja oli vaipunut psyykoosiin pyrkien ulkoistamaan pelkonsa jonkinlaiseen hirviöön. Keaton mainitsee tutkijoille myös toisesta potilaastaan, Edgar Jobista, joka oli ilmeisesti ollut samaisessa välikohtauksessa paikalla Henslown kanssa.

Keaton on selvästi kiinnostunut tapauksen saamasta uudesta käänteestä ja suostuu muitta mutkitta tutkijoiden pyyntöön saada tavata kummatkin potilaat ja pyytää assistenttiaan järjestelemään tutkimushuoneen valmiiksi potilaiden juttuttamiseksi.

Douglas Henslow

Ensimmäisenä on vuorossa Mr. Henslow, joka odottaa rauhallisesti tutkimushuoneessa ryhmän saapuessa paikalle. Dr. Keaton jää kuuntelemaan Henslown haastattelua tehden muistiinpanoja.

Tutkijoiden mainitessa Walter Winstonin Douglasin ilme kirkastuu. Viimeinkin, 13 vuoden jälkeen joku kuuntelee häntä! Douglas kertoo ryhmästänsä johon kuului:

-Walter Winston, ryhmän johtaja ja ainoa joka jäi henkiin Douglasin lisäksi.
-Vince Stack, mekaanikko ja haulikkomies.
-Katherine Clark, dokumentoija ja kameranainen.
-F.C. Kullman, pyörätuolipotilas ja tunnettu okkultikko – myös Horatio muistaa kuulleensa hänestä tämän vielä ollessa hengissä.

Douglas kertoo kätkeneensä salaisuutensa kartanoonsa ja antaa tutkijoille kirjeen jossa ohjeistaa talonmiestään sallimaan tutkijoiden pääsyn tilallensa.

Edgar Job

James ja Mike saapuvat. James todistaa seinään ilmaantuman äänettömiä sanoja lausuvan hirviömäisen suun joka katoaa samoin tein jälkiä jättämättä…

Toinen kaksikko saapuu juuri ajoissa osallistuakseen Edgar Jobin haastatteluun. Job osoittautuu vuoden 1924 kultistiksi, joka oli ollut paikalle Winstonin ryhmän hyökätessä maatilalle. Sekavassa tilassa ollut Job ei juurikaan muista tapahtumista LA:ssa, mutta mainitsee siveettömistä sessiosta.

Matkalla ulos eräs potilaista yllättäen karkaa Miken kimppuun purren tältä miltei korvan irti ennen kuin ryhmä saa tämän taltutettua.

Henslown kartano
Ränsistynyt Henslown kartano on omiaan herättämään tutkijoiden epäilyksiä, eikä talonmies Currothersin olemus auta asiaa. Henslown työhuoneesta löytyy vihjeitä tiluksille kätketystä muistikirjasta ja ryhmä suuntaa etsimään mahdollista kätköpaikkaa Horation huolehtiessa ettei Currothers pääse yllättämään heitä. Savannah Sand Gnatsin baseball-ottelu näyttää kuitenkin riittävän viemään hänen huomionsa.

Työhuoneesta löytynyt valokuva johdattaa muut ryhmän jäsenet sukuhautausmaalle ja hetken pohdinnan lopputulemana ryhmä löytääkin kätketyn metallilaatikon, jonka sisällöksi paljastuu Henslown muistikirja, sekä tallelokeron avain ja viesti jossa viitataan tallelokeroon First Bank of Los Angelesissa. Seuraavan etapin määränpää lienee selvillä…. Laatikosta löytynyt mysteerisellä silmäkaiveruksella koristeltu kivi päätyy Frankin haltuun. Horation epäilee kiven olevan jonkinlainen suojelussymboli.

Vasta alkanut ukkosmyrky saattaa tutkijat salamien säestämänä hotellin baariin viskilasien ääreen jossa he päättävät heti aamulla suunnata matkansa kohti Los Angelesia.

Los Angelees kutsuu..

Lentokentällä ryhmän kimppuun hyökkää yllättäen joukko aasialaisia tatuoituja roistoja. Mike uhmaa kuolemaa ja vetää pistoolinsa esille. Intensiivisen ampukohtauksen päätteeksi Mike päätyy Savannahin sairaalaan paikattavaksi. Neljä kuollutta roistoa/jengiläistä hidastavat ryhmän lähtöä. Tutkijoiden onneksi poliisin kuulustelut kuitenkin hoituvat pikaisesti ja Savannahin poliisi kirjaa tapauksen laittomien maahanmuuttajien ryöstöyrityksenä…

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.