Frank H. Stein

Professor of archeology

Description:

Scientist.jpg

Bio:

43v / New York

Äiti Mathilda 61v
Veli Joseph 41v
Setä H. Carter 63v

Frank on peräisin vaatimattomista oloista. Isä jätti perheen tuntemattomasta syystä hänen ollessa 3-vuotias ja hänen äitinsä ei ole paljoa aiheesta kertonut. Frank pitää äidin veljeä esikuvanaan. Setä on kuuluisa British Museumin arkeologi joka on tehnyt uransa kaivauksilla Egyptissä ja Marokossa. Hänen viitoittamalle yliopistouralle Frankin päätyi, hän valmistui lahjakkaana tieteilijänä nopeasti ja sai professuurin yllätyksekseen nuorena. Hän on laaja-alaisesti kiinnostunut tieteistä, ei niinkään opettamisesta. Hän on kiihkeä evoluution kannattaja ja ei siedä uskonnollista hapatusta. Charles Darwin oli hänestä hieno tieteilijä ja näin hän tutustui saksalaiseen biologiin Ernst Mayriin, jonka kanssa hän käy kirjeenvaihtoa eliöiden luokittelusta.

Suhde veljeen on etäinen mutta molemmat tietävät voivansa olla toistensa tukena tarpeen vaatiessa kuten lapsuudessakin. Veli asuu Bostonissa ja työskentelee kirjanpitäjänä MIT yliopistossa. Setä on vihjannut että häidän isänsä teki omia kokeitaan kemian sararalla ennen katoamistaan. Veli ei isää muista ja Frankin muistikuvat ovat hatarat.

Frank on kuitenkin hieman turhautunut professuurinsa. Virka antaa arvostusta mutta hänen materialistinen elämäntyyli vaatii lisätuloja. Rahoittaakseen elämistään hän on myynyt satunnaisesti löytämiään antiikkiesineitä ja sitä kautta hänellä on suhteita antiikkiesineitä eteenpäin myyviin tahoihin. Tätä kautta hän on tutustunut myös hieman hämäräperäiseen [Teijon hahmoon]. Häntä ajaa eteenpäin vakaa usko tieteeseen (Scholarship) ja silmätkiiluen ajatus isommmasta aarrelöydöksestä mistä mainetta ja mammonaa.

Saksasta yhdysvaltoihin muuttaneen Ernstin kautta hän on tutustunut Berliinissä opiskelleihin kuten Horatio Stillwateriin [Mikon hahmo] joskaan hän ei ole samaa mieltä uskonnosta ja välttelee aihetta.

Lab.jpg

Frank H. Stein

Into the Madness anwil fho