Horatio Stillwater

Description:
Bio:

Vaimo Iben 37v
Tyttö Sara 10v
Äiti Sara 65
Veli Jim 42

Isä kuoli kun 1903 Louisianassa
Isä alienisti, alkoi seuraamaan toistuvia kaavoja psykoottisten potilaiden harhoissa, matkusteli paljon ja rahoitti tutkimustaan perintörahoillaan. Etääntyi perheestään hiljalleen ja vetäytyi mökilleen suo alueelle tutkimustensa pariin jossa kuoli yksin.
Jätti jälkeensä huoneellisen tutkimusmateriaalia, lopun ajan paperit psykoottisia ja panikoivia, lähentelevät okkultistisia päätelmiä ja viittauksia ko. alan kirjoihin.
Lopun teoriassa lähenteli teoreemaa potentiaalista rinnakkaismailmaa asukkaineen, jonka mieleltään sairaat tai shamanistisessa tilassa olevat pystyivät vilaukselta näkemään, minkä johdosta harhoissa ja transsien kuvauksissa löytyi niin paljon vastaavuuksia.

Äiti asuu yksin perheen tilalla Louisianassa muutaman palvelijan kanssa. Syvästi uskonnollinen, mutta jonkin verran alkoholisoitunut.

Vaimo työssä sihteerinä NY Timesissä.

Veli kuoli WWI :ssä sinappikaasuiskussa, ei ollut läheinen.

WWI :ssä palveli vuoden lääkintäjoukoissa Ranskassa näkemättä paljoa taistelua.
Valmistui 1923 sitten Berliinin psykologisesta instituutista, edelleen kirje shakki yhteydessä oppi-isänsä Mannfred Schtalagin kanssa teorisoiden tämän kanssa para- ja kokeellisempaa psykologiaa.
Valmistuttuaan työskenteli Bellevuen sairaalassa, jolloin alkoi kiinnostumaan isänsä materiaalista ja yhteneväisyyksistä omiin havaintoihinsa. Siirtyi sen jälkeen konsultoimaan FBItä profiloinneissa ja kuulusteluissa.
Jatkaa isänsä materiaalin tutkimista ja konsultointia niin valtiolle kun yksityisillekkin erikoisissa tai hienovaraisuutta vaativissa tapauksissa, näistä saa rahaa ja lisämateriaalia.
On vetäytynyt tutkimuksiinsa koko ajan enemmän alettuaan ymmärtää alustavasti isänsä papereita ja niiden merkitystä, etäytyen perheestään. Tutustunut tutkimustensa takia Louisianan mustien okkultismiin kotikonnuillaan, lisäksi pintapuolista teoreettista tietoa yleisistä kirjastoista muiden alueiden okkultismista.

Vahva psyyke, ja palo saada lisää tietoa, kokee kunnia-asiakseen selvittää isänsä aloittama työ.
Tupakoi, nauttii kohtuullisesti alkoholia.
Isänmaallinen, rahatilanne kohtalainen, lähinnä yksityisille tekemiensä konsultointien takia.
Yksi avioton lapsi (19v Leroy) mustan kotiapulaisen (40v Adena) kanssa äitinsä farmilla Louisianassa, pari oli rakastunut, mutteivat voineet mennä naimisiin rotueron takia. Vaimo/Äiti ei tiedä, lähettää edelleen rahaa säännöllisesti Adenalle.

1895 syntyi
1903 isä kuoli (8)
1914 ww1 (19)
1916 Leroy syntyi (21)
1918 palveli Ranskassa + ww1 loppu (23)
1923 valmistui+töhin (28)
1924 Naimisiin (29)
1925 Sara syntyi (30)
1933 lopetti työt, aloitti täyspäiväisen konsultoinnin (38)
1935 nyt (40)

Horatio Stillwater

Into the Madness anwil artisokka